Links

Bèrge dur ut Lint
Zo heet het creatieve collectief van negen geboren Berghemnaren. Een bont gezelschap bestaande uit redactieleden van ‘t Bèrgs Woordenboek, (ex-)organisatoren van de Bergse Kwis en enkele andere creatieve geesten. Het collectief  probeert op eigen wijze het cultureel erfgoed van hun geboortedorp Berghem onder de aandacht te brengen. Nieuwsgierig? Ga naar: www.bergedurutlint.nl.

Brabants
Het doel van de stichting is tweeërlei. Enerzijds wil ze activiteiten steunen die het behoud, de studie en het gebruik van de Brabantse taal bevorderen en anderzijds wil ze de kennis van dit cultureel erfgoed verbreiden. Die doelstelling wil ze bereiken door de uitgave van Brabants, een kwartaalblad over Brabantse taal en door het organiseren van culturele evenementen waarin die taal in poëzie en proza centraal staat. De website bevat tevens een luisterbox, waar eerder gepubliceerde verhalen en gedichten kunnen worden beluisterd. Ga naar: www.stichtingbrabants.nl

Mathilde Artwork
Achter deze naam schuilt de illustratrice die onder meer een aantal van mijn boeken, verhalen en ‘t Bèrgs Liisplènkske heeft geïllustreerd. Ze maakt echter ook kleurrijke, verstilde kunstwerken in een geheel eigen stijl. Haar werk is te bewonderen op de website: www.mathildeartwork.nl.

U2pi uitgeverij BV Voorburg
JouwBoek.nl is als Uitgeverij U2pi BV aangesloten bij het Centraal Boekhuis (CB) en kan voor jou optreden als je uitgever. Uitgeverij U2pi BV is lid van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU) en verkoopt haar titels (waaronder Vakantieblues van Riny Boeijen) ook via Boekenroute.nl. Ga naar: www.jouwboek.nl.

Uitgeverij Liverse
Liverse is uitgever voor België en Nederland van proza (waaronder Jongensblues van Riny Boeijen) en lichte poëzie. Voor mee informatie over het fonds en de auteurs van de uitgeverij: www.liverse.nl.

Aziatische Tijger
De Aziatische Tijger is een website met verhalen, nieuws en opinies uit en over Azië. Riny Boeijen heeft een aantal verhalen op deze website gepubliceerd. Ga naar: www.aziatischetijger.nl.

Stichting Zapper
De Stichting heeft als hoofddoelstelling: “Het leveren van een bijdrage aan projecten die het verbeteren van de woon-, leer- en speelsituatie van kinderen waar ook ter wereld tot thema hebben.” Dit wil men onder meer bereiken door het organiseren van culturele activiteiten. www.stichtingzapper.nl.

KRO’s Goudmijn
KRO’s Goudmijn is al ruim 17 jaar succesvol radioprogramma; eerst op Radio 2, maar tegenwoordig op Radio 5 Nostalgia. Stefan Stasse legt uit: “Nu zijn in Goudmijn vooral muzikale herinneringen van luisteraars te horen. Vanaf september zijn we wat breder op zoek naar bijzondere verhalen van gewone mensen, zoals jij en ik.” Hou de site in de gaten voor meer informatie! www.goudmijn.kro.nl.

Liesbeth Steur
Liesbeth Steur (1949) werkt als auteur, redacteur, vertaler en yogadocent. De combinatie van schrijven en yoga gaat haar uitstekend af. De projecten zijn afwisselend; een boek, een artikel, een column, een interview en yoga workshops. Bekijk haar website: www.verhalenovermensen.nl.

Bèrgs Woordenboek
In 2009 is ‘t Bèrgs Woordenboek, getiteld ‘Hanna is ‘t iite vèrrig’ uitgekomen, onder redactie van Jim Hoeks, Theo Hoeks, Leo Hoeks en Riny Boeijen. Informatie over de werkwijze, de geschiedenis en de mogelijkheid om uw aanvullingen te plaatsen vindt u op de website: www.bergswoordenboek.nl.

Coen Verharen
Coen Verharen (1958) is kunstenaar. “Nee, ik ben niet van een bepaalde stijl. Ik plaats mezelf niet in een hokje. Mijn kunst zou je wel kunnen scharen onder conceptuele kunst. Ik kan niet anders dan overal een concept in zien. Ik denk in beelden.” Zijn website: www.coenst.com.

Moesson
Moesson is het enige Indische maandblad ter wereld. Moesson is één van de weinige etnische bladen die zichzelf al ruim vijftig jaar – vanaf 1956 – subsidieloos in stand houdt. Elke maand brengt Moesson alles wat Indo’s boeit, van tempo doeloe tot lifestyle: www.moesson.com.

jktranslate.com
Als officieel vertaalbureau biedt JK Translate alle mogelijke vertaalcombinaties tegen aantrekkelijke en scherpe tarieven. Door onze grote groep van vertalers zijn we in staat kwalitatieve vertalingen te leveren in allerlei vakgebieden. Voor onze zakelijke en particuliere klanten verzorgen wij zowel reguliere als beëdigde vertalingen.  Voor meer informatie klik hier .

Aabévé Vertaalbureau
Aabévé Vertaalbureau is een vertaalbureau met beëdigde vertalers voor de meeste talencombinaties. U kunt er niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen naar en vanuit vrijwel alle talen, maar ook voor het vertalen èn redigeren van teksten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bewerken van een websitetekst in de door u gewenste taal. Voor meer informatie klik hier.

Babykaartjes online maken
Trotse ouders die net een baby hebben gekregen willen dit natuurlijk graag delen met de buitenwereld. Hoe kunt u dit beter doen dat zelf babykaartjes te ontwerpen waarin u alles zelf mag bepalen? Bekijk meer informatie over babykaartjes.

Geboortekaartjes ontwerpen online
Hoera, je baby is geboren en iedereen mag het weten! Zelf je geboortekaartje maken en direct versturen? Bij ons ben je aan het goede adres! Met ruime keus uit onze design collecties kun je binnen een handomdraai zelf een geboortekaartje maken. Voor meer informatie klik hier.

Argandia.nl
Voor eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten. We hopen dat u net zo geniet van onze oliën, crèmes en elixers als wij dat doen! Voor meer informatie klik hier.

Copyright © 2018 . All rights reserved. | Privacybeleid